Valrhona

Novinky

Workshop Valrhona 1.–2.6. 2011

Workshop Valrhona 1.–2.6. 2011
V Praze se konal další Valrhona workshop pro šéfcukráře a šéfkuchaře.

[Více]

Eclat

Eclat
nová dimense spojení čokolády a kávy…

[Více]

Coeur de Guanaja

Coeur de Guanaja
Čokoládový koncentrát – 80% kakaa, 34% kakaového másla

[Více]

Delikátní dezerty

Delikátní dezerty
Potěšte se dezerty, které pro Vás připravili skuteční mistři.

[Více]

Buddha-Bar Hotel Prague

Buddha-Bar Hotel Prague
Stejně tak jako Buddha Bar Restaurant v Paříži, tak i v Praze využívá pro výrobu desertů čokoládu Valrhona.

[Více]

Nový design a změna gramáže
Začátkem roku 2009 Valrhona přichází s novým designem a změnou gramáže u některých výrobků pro maloobchod a hotelové minibary.

Strana 1 z 1