Pago

Pago a sýry

Pago jahoda s modrým sýrem

 

Ingredience: modrý sýr (Gorgonzola), med, 200ml Pago jahoda

 

Návod na přípravu: Gorgonzolu nakrájejte na slabé proužky. Poté přidejte na sýr trochu medu. Ochutnejte sýr, který zapijte malým douškem jahodového Paga.

Charakteristická výrazná chuť a nestejnorodá konzistence modrého sýru se skvěle doplňuje se sladkým nádechem Pago jahoda. Toto spojení vytvoří ojedinělou a jedinečnou chuť.

 

 

 

 

Pago rajské jablko s kozím sýrem

 

Ingredience: kozí sýr, 200ml Pago rajské jablko

 

Návod na přípravu: Kozí sýr nakrájejte na malé kousky. Ochutnejte sýr a zapijte ho malým douškem Paga - rajské jablko.

Kozí sýr se výborně doplňuje s tomatovým Pagem, jelikož oba produkty mají podobnou hladinu kyselosti a navzájem vyzdvihnou své nejlepší charakteristiky.

 

 

 

 

 

Pago mango s camembertem a ředkví

 

Ingredience: camembert, ředkev, 200ml Pago mango

 

Návod na přípravu: Camembert nakrájejte na tenké kousky a podávejte s ředkví. Ochutnejte sýr a zapijte ho douškem mangového Paga.

 

 

 

Camembert má uvnitř krémovou texturu, ovšem na povrchu je tvrdší. Smícháním sýru a mangového Paga dostanete harmonickou chuť.